Şentepe Borsa İstanbul Anaokulu

Telefon : 0 312 624 38 44
WEB https://sentepeborsaistanbulanaokulu.meb.k12.tr
Adres : ŞENTEPE MAH. İSTİKLAL CAD. NO 5 POLATLI / ANKARA
VİZYON : Eğitim ve öğretim alanında emsalleri arasında araç gereç donanımı, akademik başarı, olumlu öğrenci davranışı bakımından ilk sıralarda olan, sosyal aktiviteler yönünden zengin bir kurum kültürüyle; Atatürk’ün bıraktığı mirasa sahip çıkan, beyefendi ve hanımefendi olmanın gereklerini bilen, vicdan ve sorumluluk sahibi nesiller yetiştirilmesine öncülük etmektir.
MİSYON : Kendimizi bütünün bir parçası olarak gördüğümüz ve sorunun değil, çözümün parçası olmak istediğimiz için; Öğrenci merkezli eğitim yaparak, teknolojiyi kullanarak, adil ve saygılı davranarak, model olarak, güven duygusunu geliştirerek, başarı ve saygınlığı ile anılan bir kurum olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :
Saatler :
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Okulumuzun önünden toplu taşıma araçları geçmektedir. Yol üzerindedir.
Yerleşim Yeri : Binamız Konya yolu üzerindedir. Otogarın önünden devam edilince okulumuz sol tarafta kalmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 80 km uzaklıktadır. İlçe merkezine 3 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :